Verpakking

Onze producten worden verzonden met UPS. Wij verzekeren dat alles 48 koel getransporteerd kan worden met behulp van gerecycleerd isolatiemateriaal en colpacks.

Maar wat doe je nu met al die verpakkingen?


-REUSE

Vries de coldpacks zelf opnieuw in en hergebruik ze samen met het isolatiemateriaal.


-RECYCLE

Knip de coldpacks open en giet de gelvulling gewoon weg door de gootsteen. Het kraft omhulsel en de isolatie (bestaat volledig uit papier) kunnen gerecycleerd worden.


-RETURN

Indien je 30 stuks verzameld hebt, kan je een gratis verzendlabel aanvragen (neri@omage.be). Op die manier hergebruiken wij de materialen. Zorg er zeker voor dat je het materiaal netjes bijhoudt en inpakt, zoat we alles ook wel degelijk kunnen hergebruiken.


P.S. Wist je dat de camembert type 'kazen' ingepakt worden in speciaal kaaspapier dat de houdbaarheid van de producten verlengt? Het bestaat voornamelijk uit biomaterialen (zoals calciumcarbonaat) en bevat 60% minder plastic als traditioneel kaaspapier. Geïnspireerd door de werking van een eischaal, beschermt en conserveert het de producten, terwijl die toch nog kunnen ademen.

Bovendien is het papier 100% recycleerbaar.


P.P.S. De kartonnen sleeves kunnen gewoon bij het papier/karton.


P.P.P.S. De etiketten dragen het FSC® Mix Credit label.

De Forest Stewardship Councilis een internationale non-profit organisatie die werd opgericht door boseigenaars, hout- en papierbedrijven en NGO’s (bijvoorbeeld milieuorganisaties).
FSC® streeft naar een verantwoord bosbeheer wereldwijd, volgens strikte ecologische, sociale en economische criteria (zie www.fsc.nl).


P.P.P.P.S. De bokaaltjes van de smeerbare 'kazen' kan je zelf hergebruiken of sorteer je bij het glas.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren